gerçek kişi ve kurumlarla oldukça alakalı

26 Mart 2012 Pazartesi

Bit-miş



bir gün bakacaksın gitmiş,



yakalamaya çalışırken düşeceksin



canın yanacak



sonra tam yakaladım derken



yorulmuşsun



bu kez bir bakacasın



bitmiş, bit-miş.

Görünmez Engeller

Biri için ya da bir şey için üzüldüğüm zaman hep güzel anıları hatırlamaya çalışırım. Beni üzen şeyin ya da kişinin elbet bir zamanlar bana kattığı güzellikler olmuştur. İşte bunu düşünürken insanın canı daha çok acıyor aslında. Çünkü o güzellikler varken nasıl olurda insan bu kadar üzülebilir diye düşünmeye başlıyorsun. Oluyor işte.. Her şey değişiyor. Ölüme giden ufak bir yol gibi sonunu bile bile nefes almaya devam ediyorsun ama nereye kadar ? Hani bazı şeyler o kadar zamansız ki. Yapamıyorsun kendine söz geçiremiyorsun. Sonra ağlıyorsun yine de geçmiyor. Ağlmakta bir işe yaramıyor artık.

Bir şarkı dinliyordum. "Görünmez engeller koymuştuk önümüze". Hepimizin hayatında o kadar çok görünmez engel varki. (Benim biraz daha fazla sanırım..)
Her şeye rağmen çok sevin. Ben öyle yapacağım, son nefesime kadar.

19 Mart 2012 Pazartesi

Niye böyle oluyor diye sormadan duramasam da kalıcı mutluluk diye bir haltın olmadığına o kadar eminimki. Hatta mutluluk denilen şeyin sadece bir olgu olduğunu düşünüyorum. Öyle ya soyut bir olgudan neden bu kadar şey bekliyoruz ki zaten. İşin tuhaf kısmı mutluluğun bu kadar az olmasının karşısında mutsuzluğun çok ve devamlı olması... Bir de unutulmuyor olması. Sanırım asıl adaletsizlik burada başlıyor. Ne zaman mutlu olmak istesek evet ben mutluyum desek anında hooop bir sorun çıkıyor geliyor oturuyor tepemize. Hep böyle oluyor değil mi? İşte mutsuzluğun cok orospu cocugu yanları var dedıgımde aslında mutluluğun da ondan aşağı kalır yanı olmadığını fark ettim. Hayat tuhaf en nihayetinde. En iyisi nötr olmak, üzülme de sevinme de zaten sonları hep aynı, boşuna zaman kaybına gerek yok.

3 Mart 2012 Cumartesi

İçin..

Elini avucumda hissettiğim an mutluyum ben
Bana dokunduğun
Beni güldürdüğün
Beni öptüğün
Bana sarıldığın
Güven verdiğin
Aşkım dediğin
Gözümü açar açmaz aklıma ilk gelen olduğun
Telefonuma her mesaj geldiğinde senden olma ihtimalini bildiğim
Günaydın mesajınla uyandığım
İyi geceler mesajınla mışıl mışıl uyuduğum
Bana baktığın
Benimle olduğun
Var olduğun
yanımda olduğun
İÇİN
Mutluyum ben.
Seni çok seviyorum!