gerçek kişi ve kurumlarla oldukça alakalı

15 Haziran 2012 Cuma

en sevdigimmm


"Çok özelsin, çok istiyorum seni...
sürekli seni yanımda istiyorum
mutsuz olmana dayanamam
vazgecilmezim oldun
her seyim..
bu tatlılığa dayanılmaz
bu dudaklar baskasını istese de öpemez artık
sensizliği düşünmek bile istemiyorum
senin için her gece söylediğim söz, iyi ki hayatımdasın
keşke yanımda olabilsen
yanındayım, seninleyim, seninle olucam
sevdikçe sevesim geliyor
sana dokunmak tetiğe dokunmak gibi, ikimiz için bu söz bence
fonda sıla çalıyor, ev boş geliyor bildiğin..
hep seninle olabilirim
sensiz olmuo
sana sarılıp bırakmayasım var
kokunu özledim yaa
özledim, ölçüsü yok
senı çok seviyorum rum rum rum! "

- ben bunları duydum senden ve asla unutamicağım daha bir sürü şey. daha da unutulmaz olsun istiyorum her şey.. ben daha önce hiç böyle hissetmedim belki de. Bunları tekrar tekrar duymak istiyorum bazen. Hala yanımda olduğun için cok mutluyum. Hep benle kal...

11 Haziran 2012 Pazartesi

Yaz geldii heyoo



Bu sefer güzel şeyler yazıyorum korkmayın :) Yaz geldi deniz güneşş her şey süper olacak diye umut ediyoruz inanıyoruz önceliklee. Şimcik yaz planımdan bahsediyorum. Kısa ve öz.



Haftasonu itibariyle ada beni bekler. Ardından 10 günlük bir yurtdışı derken sonra hoop ayvalık yolcusu kalmasın. Evet, şu 3 plan arasında en ama en çok heyecan verici olan kısmı Ayvalık kısmı benim için. Her şey bitsin ve o güne gelelim istiyorum. Bu arada diğer planlarıma haksızlık etmiş olmiyim ama ada demek benim için deniz güneş demek bir de uzun süre göremediğin dostlarınla saatlerce oturup sohbet etmek, gülüp eğlenmek demek. Şimdilik kulağa hoş geliyor.. :) Ayvalık demek 2 tane mükemmel ötesi arkadaşım ve sevgilim demek. Bol içki denız kum güneş ve eğlence demek :) Yurtdışına gelirsek tatlı bir yorgunluk belki ama yanımda olacak yine 2 tane güzel arkadaşım demek. Yaa böyle işte canlarım. Yaz güzel şey. Bol bol esmerleşip geri dönücem ;) Dertleri kafaya takmıyoruz her şeyi oluruna bırakıyoruz, çok seviyoruz, çok eğleniyoruz, çok içiyoruz her şey güzel olacak diyoruz! Mucukladım hepinizii :))

10 Haziran 2012 Pazar

Süresiz


koca gün geçiyor birlikte,
sarılıyorsun kokusunu içine çeke çeke
gülüp eğleniyorsun saatlerce
sonra...
gidiyorsun, gidiyor
o an, gittiğin an özlüyorsun işte
çok hem de
bir daha görene dek
süresiz
özlüyorsun işte...
tarif edemiyorum belkide
böyle işte.


6 Haziran 2012 Çarşamba

Bu yanılgıdan kurtulabilecek bir kadın olarak hayatıma devam etmek istiyorum sanırım :)

KöşeYastığı

Bu ara gerçekten böyleyim..
"Bir ağlarım bir gülerim
Sanma senden vazgeçerim
Alışamam inan yokluğuna"
-Ajda Pekkan.
Bugune guzel başlamaya çalıştım diğer günlerin aksine. Gülerek uyandım, güzel bir kahvaltı yaptım. Hemen derse oturdum. Dünyanın en huzurlu insanı benmişim rolü yaptım bugün. Hiç sıkılmadan saatlerce ders çalıştım. Gittim mutfağa, kendıme bir şeyler hazırladım. Açtım müziğimi çalışmaya devam ettim. Saate baktım, zaman o kadar hızlı geçmişki.. Bu beni sevindirdi. Cumartesiyi iple çekiyorum çünkü...
Bazen etrafımdaki insanların acılarını görüp hissederek kendi acımı hafifletmeye çalışıyorum. Yetinmeyi öğretiyor insanlar bana. "Daha kötüsü de varmış" demeyi öğreniyorum. Büyüyorum belki de. Şikayet etmemeyi öğreniyorum yavaş yavaş. Belki de yeni bir şeylere alışmayı öğreniyorum. Bazı şeyleri içinde yaşamayı da öğreniyor insan. Mızmızlanmak değil belki ama etrafa hayıflanmak çözüm aramak da aslında hiçbir işe yaramıyor. Zaman geçsin diye mutlu olmaya çalışmak gerekiyormuş. Çünkü mutluyken zaman çok çabuk geçiyor. Çok yönlü bakarsak gerçekten çok üzücü bir durum belki de bu ama şuanda işime yarıyor diyebilirim.
Kimbilir belki daha az sevmeyi de öğrenirim bir gün. Daha yavaş alışmayı, daha çok mutlu olmayı öğrenirim belki. Gözyaşlarımın daha değerli olduğunu anlarım. Şimdi derin bir nefes alıp geleceğe umutla bakmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bu ara ihtiyacım olan en önemli şey "geleceğe umutla bakmak" sanırım.



"Bakıyorum aynaya her gece, içim rahat biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, yaşanmış her şeye teşekkürler, büyüyorum sizinle..."-Şebnem Ferah.

2 Haziran 2012 Cumartesi



Upuzun bir yazı yazdım az evvel. Sonra hepsini sildim. Neden sildim bilmiyorum ama içime sinmedi sanki. O kadar uzatmaya gerek yoktu çünkü, sadece biraz sevgi biraz özlem biraz alışkanlık katmıştım içine. Abartmaya gerek yoktu.